Spring naar inhoud

Doorzagen #9

Politiek Den Haag mag dan verdeeld zijn. Voor de bouw geldt dat ook. De sector die voor reusachtige opgaven staat, moet verduurzamen, maar het schiet niet op. Bijna alle bouwers willen wel, maar ze weten niet waar te beginnen. Sommige kijken naar de overheid of naar opdrachtgevers, anderen verenigen zich en sluiten akkoorden. Maar wat zijn die waard als iedere belangenclub voor eigen parochie blijft preken? Dat en meer in deze aflevering van Doorzagen. Met bijdragen van Ivo Opstelten van de Stroomversnelling en Margriet Drijver tot 1 april dit jaar boegbeeld van de Renovatieversneller. Haar afscheidsboodschap stemt helaas niet vrolijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: