Spring naar inhoud

Winnaar Duurzame 50 Vastgoed NL .. en bedankt!

Op woensdag 1 april is tijdens het Green Tie Gala van Building Holland de lijst van de Duurzame 50 Vastgoed NL bekend gemaakt. Ik had de eer om op de eerste plaats te eindigen. Een resultaat waar heel veel mensen trots op mogen zijn. Het is namelijk een bevestiging dat we een significante beweging aan het maken zijn op het gebied van verduurzaming van de gebouwde omgeving. Zonder de inspanning van heel veel mensen, die in wat voor vorm dan ook werken aan het realiseren van de EnergieSprong-doelen, zou ik daar echt niet hebben gestaan. Bedankt daarvoor. UnknownNaast de Energiesprongers, Stroomversnellers, bouwers, corporaties, architecten en bestuurders (deze opsomming is niet uitputtend), wil ik ook de rol van het ministerie van BZK niet onbenoemd laten. De ‘mensen van Meindert Smallenbroek’ moeten  als opdrachtgever van het EnergieSprong- programma beschikken over een redelijk incasseringsvermogen. Ze worden namelijk niet gespaard in onze zoektocht naar de optimale condities die nodig zijn voor opschaling. Bedankt voor het vertrouwen. Ook alle mensen die mij dagelijks inspireren om dit te doen zijn de moeite waard om te noemen. Die lijst is echter ongekend lang. Ik zal binnenkort eens een poging wagen om daar een mooi lijstje van te maken. En als laatste natuurlijk dank voor alle attente felicitaties die mij bereikten de afgelopen dagen.

De prijs van € 5.000,- wil ik besteden aan een studentenproject. Ik zit te denken om in de zomer een Student Summer Challenge te organiseren. Ik zie studenten namelijk zulke gave dingen doen. Als wij ze faciliteren, belonen en helpen kunnen er mooie dingen ontstaan. Ik doe dat samen met architect Alfonso Wolbert. Met hem ben ik het ARXlab aan het optuigen. Het ARXlab wordt een plek waar nieuwe ideeën worden veredeld en uitgezet. Ideeën die van nut zijn voor gewilde oplossingen die een volwassen bouwindustrie biedt aan haar klanten.

Wie op wat voor manier dan ook mee wil doen met de Student Summer Challenge kan zich bij mij melden. Vooral bedrijven die willen sponsoren zijn van harte welkom, maar ik weet jullie ook wel te vinden 😉

One thought on “Winnaar Duurzame 50 Vastgoed NL .. en bedankt! Plaats een reactie

  1. Ha JanWillem, Hartstikke gefeliciteerd met deze geweldige erkenning. Jouw plannen komen nu ongetwijfeld in een stroomversnelling, doe je veiligheidsgordels al maar vast om! Ik neem gauw contact op om verder te praten over de Kleine Holte en bier te drinken voor deze mooie prijs! Hartelijke groet, Abel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: